Nieuwe partnerschap tussen EconSeeds en Kruidenrijk Grasland

Nieuwe partnerschap tussen EconSeeds en Kruidenrijk Grasland

Een mooie ontwikkeling in de Nederlandse agrarische sector is onlangs aangekondigd: EconSeeds, een gerenommeerde speler in de zaadindustrie, en Kruidenrijk Grasland, het toonaangevende platform voor melkveehouders en agrariërs, zijn een samenwerking aangegaan.

Deze samenwerking belooft een belangrijke stap voorwaarts te zijn in de ondersteuning van duurzaam en biodivers weidelandschap. Kruidenrijk Grasland zal nu in staat zijn om naast hun eigen kruidenmengsels ook de gespecialiseerde zaden van EconSeeds aan te bieden. Dit betekent meer variëteit en betere opties voor melkveehouders en agrariërs die hun graslanden willen verrijken.

EconSeeds: Met expertise in de productie en distributie van premium bloemzaden en mengsels brengt EconSeeds een schat aan kennis en kwalitatief hoogwaardige producten naar de tafel. Hun aanbod aan bloemzaden, die ook in weidemengsels gebruikt kunnen worden, kan de diversiteit en de visuele aantrekkelijkheid van weidelandschappen aanzienlijk vergroten.

Kruidenrijk Grasland: Het platform is al bekend om zijn inzet voor het bevorderen van kruidenrijk grasland, wat essentieel is voor het verbeteren van de bodemgezondheid en het bevorderen van biodiversiteit. Hun missie om kruidenrijk grasland wereldwijd beschikbaar te maken voor alle melkveehouders krijgt door deze samenwerking een extra dimensie.

Benieuwd naar de producten van EconSeeds? Vanaf nu zijn deze te bestellen via onze webshop. Bekijk hier het hele aanbod!
Terug naar blog