Over ons

Kruidenrijk Grasland, het platform voor melkveehouders van elk formaat met het grootste aanbod kruidenrijk graslandmengsels van Nederland. Een snelle en eenvoudige website waar melkveehouders en aanbieders samenkomen. Een platform dat vraag en aanbod verbindt. Naast een groot aanbod van verschillende aanbieders verkopen wij ook ons betrouwbare huismerk. 

Nederland staat voor een belangrijke uitdaging: het behoud van een gezond en duurzaam weidelandschap voor de veehouderij. En wij willen daaraan bijdragen. 

Onze bodem verschraalt en door het droge weer wordt het steeds lastiger om onze weiden te beheren. Kruidenrijk grasland is de sleutel tot een veerkrachtig weidelandschap, een gezonde bodem en een gezond dier. Met subsidiesteun van de overheid wordt hier al flink op aangestuurd, maar volledig overstappen van monotoon naar kruidenrijk is niet zomaar gedaan. 

Jurjen en Sven richtte daarom een jong divers team op om de agrarische sector te ondersteunen. Gezamenlijk hebben we ruim 10 jaar ervaring in kruidenmengsels en met een brede studieachtergrond ondersteunen wij melkveehouders bij het realiseren van een duurzaam en veerkrachtig weidelandschap. 

Missie 

Vooruitstrevend met kruidenrijk grasland.

Kruidenrijk grasland makkelijk beschikbaar maken voor alle melkveehouders wereldwijd op 1 centraal gebruiksvriendelijk platform met het grootste aanbod.  

Wij geloven dat kruidenrijk grasland een cruciale rol speelt in het bevorderen van biodiversiteit, het verbeteren van de bodemgezondheid, het versterken van het ecosysteem en gezondere dieren. Door te focussen op kruidenrijk grasland, streven we naar een agrarische sector die in harmonie is met de natuur en bijdraagt aan een gezonde toekomst voor mens en milieu.