Betalen, bezorgen & retourneren

Bij Kruidenrijk Grasland voeren wij het volgende beleid qua verzenden & retourneren, binnen Nederland, België, Duitsland.

Hoe lang is onze verzendtijd?

3 –  5 werkdagen indien voorradig. In 90% van de gevallen bedraagt de levertijd slechts 3 werkdagen.

In hoog seizoen kunnen verzendtijden langer zijn: februari/maart/april/mei/augustus/september.

Verzendmethoden:

  • Tot 40 kg: pakketpost met PostNL
  • Vanaf 40 kg: palletzending

Bij grote bestellingen wordt om logistieke redenen gekozen voor levering op een pallet. Pallet leveringen worden met een andere transporteur verzonden.

We sturen altijd een Track & Trace

Alle verzendingen worden standaard voorzien van een Track & Trace code. Deze ontvang je per e-mail.

Wat zijn de verzendkosten?

Standaard verzendkosten (incl. verpakkingskosten) bedragen €4,95 binnen Nederland en €9,95,- naar België en Duitsland.

Bij bestellingen van €500,- en hoger vervallen de verzendkosten.

Wat te doen bij retourneren en wat is jouw herroepingsrecht?

Bij Kruidenrijk Grasland hechten we veel waarde aan de kwaliteit en zorgvuldigheid van onze verzonden producten. Voordat we ze overdragen aan de koerier voor levering, ondergaan al onze producten grondige controles. We streven ernaar om aan jouw verwachtingen te voldoen, maar mocht je niet tevreden zijn of een product willen retourneren, dan hanteren we de volgende procedure:

Retourneren:

  1. Alle bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons worden aangemeld voor retour. Je kunt je retour aanmelden per e-mail.
  2. Indien mogelijk dienen retourproducten in de originele verpakking naar ons te worden teruggestuurd. Het product moet onbeschadigd zijn en in de meest oorspronkelijke staat verkeren.
  3. Nadat je het retourformulier hebt aangemeld en ingediend, heb je 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen. Let op: de kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

Terugbetaling:

  1. Binnen 14 dagen na ontvangst van het retourformulier zullen wij de aanschafwaarde inclusief verzendkosten terugbetalen.

Uitzonderingen op het herroepingsrecht:

Kruidenrijk Grasland hanteert enkele uitzonderingen op het herroepingsrecht in overeenstemming met de wet. Dit geldt in de volgende situaties:

  • Producten die volgens specificaties van de koper zijn vervaardigd.
  • Producten die niet kunnen worden teruggestuurd vanwege hun aard.
  • Producten die snel kunnen bederven of verouderen.

Heb je vragen over retourneren of wil je een product retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur een e-mail naar info@kruidenrijkgrasland.nl. We staan klaar om je te helpen.