Samenwerking; Kruidenrijkgrasland.nl en Pure Graze

Samenwerking; Kruidenrijkgrasland.nl en Pure Graze

 

Nieuwe samenwerking tussen Pure Graze en Kruidenrijk Grasland bevordert duurzame melkveehouderij

Een veelbelovende nieuwe samenwerking is onlangs aangekondigd tussen Kruidenrijk Grasland, een toonaangevend platform voor melkveehouders, en Pure Graze, een familiebedrijf dat zich inzet voor de financiële en ecologische duurzaamheid van de agrarische sector, doormiddel van de Saladebuffetten en het leertraject; Regeneratieve landbouw. 

Dit partnerschap zorgt ervoor dat beide organisaties hun kennis en productaanbod uitbreiden. Pure Graze brengt zijn expertise in regeneratieve landbouwpraktijken, terwijl Kruidenrijk Grasland zijn platform gebruikt om deze principes toegankelijk te maken voor een breder publiek.

Pure Graze: Sinds 2003 zet Pure Graze zich in voor regeneratieve landbouwmethoden die de toegevoegde waarde en het verdienvermogen van de veehouder verbeteren, doormiddel van maximalisatie van de beweiding i.c.m. productief kruidenrijk graslandmengsels Saladebuffetten. Hun benadering is gebaseerd op de minimalisatie van input en de maximalisatie van de samenwerking met de natuur, wat leidt tot verbeterde bodemvruchtbaarheid en verhoogde biodiversiteit. 

Kruidenrijk Grasland: Dit platform staat bekend om zijn inzet om kruidenrijk grasland toegankelijk te maken voor melkveehouders wereldwijd. Door de samenwerking met Pure Graze kan Kruidenrijk Grasland nu een nog breder scala aan duurzame landbouwoplossingen bieden, die niet alleen de biodiversiteit en bodemgezondheid verbeteren, maar ook bijdragen aan een betere inkomstenstroom voor boeren. 

Benieuwd naar de producten van Pure Graze? Vanaf nu zijn deze te bestellen via onze webshop. Bekijk hier het hele aanbod!

Terug naar blog